hovedsponsorerLogo landbobanken Royal beer RAH

Praktisk information

Åbningstider

Billetsalg i hallen åbner ca. kl. 19.00 og lukker kl. 01:30 Hallen åbnes for publikum kl. 19:45 og lukker kort tid efter musikken stopper ca. kl. 02:00

Entre:

Der vil blive forlangt forevisning af ID så hav kørekort eller pas med. Der vil blive foretaget kropsvisitation ved indgangen, og tasker og lignende bliver undersøgt.

Tvungen garderobe:

Overtøj og større tasker er ikke tilladt i hallen. Dette skal indleveres i garderoben som er gratis. Har man en lille taske med ind i hallen vil denne blive efterset for ikke tilladte genstande. Dette gør vi for at sikre alle en sikker og god aften.

Forbudte stoffer:

MOOD tager skarpt afstand til alle former for forbudte stoffer. Har vi mistanke om brug af sådanne, vil der blive skredet ind med det samme. Ved mistanke om at en gæst er narkopåvirket, skal denne medvirke til en narkotest / drugwipe.

Stagediving

Stagediving, crowdsurfing og lignende er ekstremt farligt og er derfor streng forbudt. Hvis dette forekommer, vil du straks blive bortvist fra pladsen. Det er ikke tilladt at bære rygmærke eller anden ens beklædning.

Indtagelse af alkohold:

Alt indtag og køb af alkohold for personer under 18 er forbudt. Der vil blive tjekket armbånd ved køb. Forekommer tilfælde er dette straks bortvisning.

Natbus:

Sikker i byen er også sikker hjem. Der vil være natbusser og vil koste 50 kr pr person. (*kommer ind på hvilke ruter de kører senere hen*) Kontrollører: Vores kontrollører har øverste myndighed i hallen. Du skal følge de instrukser de giver dig. Ved slagsmål på pladsen bedes du søge væk fra stedet

Hovedsponsore:
Logo Royal Beer
Logo Vestjysk Bank
Mood Partnere: